VÄLKOMMEN...

Melon Data grundades år 1999 som ett enmansföretag. Basen för verksamheten bestod i att jag under ett antal år varit ute och arbetat hos en del olika företag på projektbasis. Detta växte dock varför jag valde att starta företaget och gå in för min vision på allvar.

Affärsidé
Företaget utvecklar systemlösningar och söker framför allt kundspecifika lösningar för den enskilda kunden. Detta kräver alltid att man måste sätta sig in i kundens önskemål och problematik, men samtidigt att det kan bli bra lösningar för kunden. Melon Data är ett företag som alltid sätter kunden i centrum för all utveckling. Det finns väl inget värre än när tekniken tar över och användarvänligheten i ett system är som bortblåst.

Melon Data arbetar i utvecklingsprojekt där kunden tillsammans med konsult från vårt företag gemensamt tar fram projektplan och driver projektet framåt mot det gemensamma målet.

De systemlösningar som finns för närvarande är inom fyra olika områden: Dokument- och ärendehantering, verktyg för livsmedelskontroller, statistiklagring och bearbetning samt matrikelhantering för kyrkor och församlingar. Dessutom erbjuder företaget tjänster inom olika områden.